Beste vloer voor senioren

Heeft u ook last van uw armen tijdens het stofzuigen van uw tapijt? Of heeft u een houten vloeren die veel onderhoud nodig hebben of wellicht koude plavuizen? Goede vloeren kunnen een grote bijdrage leveren aan uw wooncomfort. Ook vloerverwarming is de meest comfortabele vorm van verwarming en wij hebben ook voor u uitgezocht welke vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming en welke niet.

Wat zijn de beste mogelijkheden?

  • laminaat vloeren: koud – gehorig – voordelig
  • pvc vloeren: warm – stil
  • houten vloeren: duurzaam – warm – prijzig (t.o.v. laminaat en pvc)
  • plavuizen vloeren: duurzaam – koud – hard – prijzig (t.o.v. laminaat en pvc)

Waarom een pvc vloer?

De pvc vloer komt eigenlijk het beste uit de bus en heeft vele voordelen, we zetten ze graag even op een rij:

  • Mooie tijdloze designs
  • Geheel onderhoudsvrij
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Anti-slip
beste vloer voor senioren

Verhoog uw wooncomfort!

Een pvc vloer aanschaffen is voor u waarschijnlijk een investering om uw wooncomfort te verhogen. Het zorgt er voor dat u met meer plezier en gemak in uw eigen woning kunt blijven wonen. Pvc vloeren zijn er van verschillende merken en wij hebben uitsluitend leveranciers geselecteerd die voldoen aan bepaalde eisen en waarvan goede referenties bekend zijn. Een pvc vloer die ons op is gevallen zijn de zogeheten ‘los leg’ pvc vloeren. Deze ligt los en u hoeft uw vloer niet te egaliseren. De vloer is zo zwaar en zo flexibel dat deze perfect gaat liggen. Ook eenvoudig zelf te leggen en gemakkelijk weer te verhuizen. Onderin beeld ziet u een video met beeld en uitleg van een ‘los leg’ pvc vloer.

Tevens zijn er veel aanbieders van zogeheten ‘plak pvc vloeren’. Met deze vloer wordt uw vloer eerst gerealiseerd en vervolgens wordt de vloer er op verlijmd. Er zijn een aantal goede merken die wij kunnen aanbevelen maar belangrijker is een goed bedrijf dat deze vloer levert en vakkundig installeert.

BEKIJK DE PRAKTIJKVIDEO

Bekijk in deze video waarom een pvc vloer zo goed is en waarom u er meer en beter leefcomfort uit kunt halen.

Bekijk ook onze andere artikelen over het aanpassen van uw huis t.b.v. het wooncomfort: badkamer aanpassen en keuken aanpassen.